+359 876 55 03 93

Стълби и парапети

Начало  >  Стълби и парапети

Стълби и парапети са неделима част от обзавеждането на много домове и обществени сгради. И двете имат огромна роля за безопасността на хората, ето защо е необходимо да са изработени от качествени и надеждни материали. Онлайн запитване

Стълби и парапетиНие предлагаме голямо разнообразие за нашите клиенти, които държат на това домът им да бъде сигурен и безопасен. Днес изискванията за безопасност и елегантност и стилност на сградите са много високи, независимо дали те са жилищни или административни. Поради тази причина във всички тях се монтират парапети и стълби, които са с висок процент качество и надеждност. Това включва различни неща, но най-вече здрави и устойчиви материали. Те непременно трябва да издържат на продължителни и интензивни натоварвания, защото в противен случай не могат да изпълняват пълноценно основното си предназначение. Ние сме професионалисти с богат опит, ето защо отлично познаваме тънкостите на всички видове парапети и стълбища. Това ни позволява да създаваме решения, които да гарантират на клиентите оптимални резултати.

               Различните стълбища и парапети се изработват от различни материали. В това число влизат дърво, алуминий или неръждаема стомана. Кованото желязо също е материал, който намира широко приложение в бранша на парапетите. Използва се и като основен декоратор на дома, което му придава още повече значение. Независимо от избора на материал обаче, по-важно е монтираните съоражения да са с дълъг експлоатационен живот и да издържат на натоварванията. Това се постига с използването на нови технологии и похвати, които имат за цел единствено да повишат качеството на производството. Като фирма от дълги години на пазара, ние познаваме особеностите на материалите и това ни позволява да използваме най-добрите от тях в зависимост от конкретната ситуация. От съществено значение е къде точно се монтират стълбищата и парапетите – дали външно или вътрешно. И в двата случая има детайли, които са от съществено значение за постигането на добри резултати. Поставени навън, парапетите и стълбите моментално биват изложени на вредните влияния и резките промени в климатичните условия. Ето защо се налагат определени грижи за тях, които да ги предпазят от евентуални по-сериозни увреждания. Това не важи за парапетите от инокс, които никога не ръждясват.

               Ние предлагаме възможно най-добрите парапети стълби, които са подходящи за всеки дом. По отношение на цените, те винаги са различни и се определят на базата на разнообразни фактори. Като цяло обаче се стремим да намираме точния баланс между високо качество и достъпна цена, ето защо със сигурност клиентите няма да останат разочаровани. Стълбите и парапетите съставляват голяма част от качественото и надеждно обзавеждане, независимо дали е външно или вътрешно. В наши дни са малко на брой сградите, които да не са снабдени със стълбища и парапети за улеснение на трудно подвижните хора. Изработката им е свързана с употребата на различни материали, някои от които са по-устойчиви и издържливи в сравнение с други. Всичко обаче зависи от личните предпочитания и вкусове на клиентите, а те много рядко са еднакви. Ние осигуряваме всичко необходимо за безопасност и комфорт в дома, като едновременно с това се стараем да повишим нивото на уют и елегантност.

Услуги