+359 876 55 03 93

Стъклени парапети

Начало  >  Стъклени парапети

Разнообразието от парапети на пазара е огромно и това често изправя клиентите пред сериозни затруднения. В търсене на най-доброто решение за дома, те не могат да се ориентират и поради това купуват неподходящи парапети. Онлайн запитване

Стъклени парапетиНие предлагаме отлични стъклени парапети с високо качество, които са подходящи за всяко обзавеждане. Наред с това специалистите ни винаги са на разположение и дават професионални съвети и препоръки. С тяхна помощ покупката на парапет, независимо от какъв материал, ще бъде значително по-лесна. Стъклото е материал, който се характеризира с изключителното си приложение на много места в ежедневието на хората. Това в пълна степен важи и при производството и монтажа на парапети, където то има водеща роля. Клиентите ни могат да избират измежду най-различни модели, всеки един от които може за кратко време да промени положително обстановката в дома. Те са различни по отношение на размера, ето защо могат да се поставят в по-големи и съответно по-малки по площ помещения.

               Парапети от стъкло със система от плътен профил от алуминий за монтаж върху пода е само един от многобройните избори, който могат да направят клиентите. Освен че се поставят на подовата настилка, при тези парапети има опция по отношение на ръкохватката. Такава може да се постави или не в зависимост от отделните клиентски предпочитания. Също така този модел е подходящ за стълби и тераси, което практически го прави удачно решение за всеки дом. Височината на стъклото обикновено достига до 120 см, докато дебелината се равнява на малко повече от 17 см. Профилът от алуминий за страничен монтаж е друга опция, която нашите клиенти могат да изберат при търсенето си на парапет от стъкло. В този случай поставянето на парапетите се извършва челно върху плочата. Височината на стъклоо обаче достига 100 см, с 20 по-малко от пердходния модел. Трети вариант за нашите клиенти са парапетите от типа стъклена преграда с квадратни стойки за басейн. Преградата е изработена от закалено стъкло, което се захваща към пода посредством употребата на две квадратни държачки от инокс. Съществуват различни опции по отношение цвета на стъклото. Преградата има предпазни функции – не позволява непредвидено падане в басейна.

               Всеки един стъклен парапет може да послужи чудесно за качествена промяна на домашната обстановка. Неслучайно именно такива парапети са често предпочитани за терасите и на големите хотели и ресторанти, където нуждата от постоянен комфорт и уют е осезаема. Същите парапети се поставят и в големите търговски и развлекателни центрове, защото създават усещане за блясък и чистота. В наши дни добре изглеждащите сгради са фактор, на който се обръща голямо внимание. Изискванията за стилност и елегантност се постигат, но главната роля често се пада на парапетите. От техния избор зависи дали даден обект ще е едновременно атрактивен и безопасен. Макар че стъклото е сравнително крехък и лесно чуплив материал, в комбинация с алуминий или друг метал здравината му значително нараства. Подобни парапети са често срещано явление, ето защо ползите от тях са доказани по категоричен начин. Ние предлагаме парапети от стъкло на достъпни цени, които отговарят на вкусовете и предпочитанията на клиентите.

Услуги