+359 876 55 03 93

Парапети за стълби

Начало  >  Парапети за стълби

При избора на парапети за стълби клиентите трябва да се ръководят от няколко ключови фактора. Именно от тях зависи дали взетото решение е правилно и допринася ли за създаването на комфортна и уютна обстановка. Онлайн запитване

Парапети за стълбиПреди всичко има значение какъв тип е стълбището – външно или вътрешно. В случай че стълбите се намират отвън, най-удачно изглежда парапетите да са от метал. Такива са алуминият, кованото желязо или неръждаемата стомана. Изборът е подходящ най-вече с оглед на това, че металите се характеризират с висок процент устойчивост и издържливост срещу резките промени в климатичните условия. Също така не  се увреждат и не ръждясват, което е характерно за други материали. Основното предназначение на парапета е да осигурява безопасното слизане и качване по стълбите, независимо дали се намира отвън или вътре. В наши дни изискванията за безопасност са много високи, ето защо и ние като професионалисти се стремим да се придържаме към тях. От значение е не само безопасността на хората, но и опазването на околната среда.

               В случай пък че се налага монтаж на парапети за стълби във вътрешната част на дома, изборът е по-богат и разнообразен. Често парапетите се монтират предимно с декоративни функции, ето защо и материалите са по-екстравагантни и атрактивни. Добър вариант са например стъклените или дървени парапети, всеки един от които има много предимства. Например и двата могат да се боядисват в различни цветове и така още повече да подчертават комфорта и уюта. Не на последно по важност място е обстоятелството, свързано с възможността материалите да се украсяват допълнително. Подобни решения за интериора често се оказват ключа към създаването на дом, в който хармонията и уютът присъстват постоянно. Всеки ден стълбите в дома и многобройните обществени и административни сгради се използват непрекъснато от огромни потоци хора. Никой от тях обаче не е застрашен от това да претърпи сериозен инцидент, в резултат на който да пострада. Ето защо особено в обществените сгради е препоръчителен монтажът само на такива парапети, които да издържат дълго време на интензивни натоварвания и в двете посоки. Металните парапети са удачно решение предвид здравината и якостта, с които се характеризират.

               Ние предлагаме най-добрите парапети за стълби, независимо дали външни или вътрешни. Също така гарантираме за надеждността и качеството на материалите, от които те се изработват. Монтирането на парапетите често е свързано с правенето на оглед, който да установи редица важни неща. Когато специалистите ни са по-добре запознати с работния обект, това значително ги улеснява в хода на работата. Тъй като всеки един от многобройните модели парапети се отличава със собствени технически характеристики, взимането на правилното решение често изглежда по-трудно. За сметка на това обаче клиентите винаги могат да разчитат, че ще получат професионална и експертна помощ. Ние знаем всичко за парапетите за стълби, поради което не ни представлява трудност да обзаведем домовете по възможно най-добрия и оптимален начин. Това ние постигаме благодарение на дългите години опит и практика, които имаме зад гърба си. Парапетите ни са отлични за всяко помещение и имат дълъг и продължителен живот на експлоатация.

Услуги