+359 876 55 03 93

Неръждаеми парапети

Начало  >  Неръждаеми парапети

Парапети от неръждаема стомана напоследък е неделима част от интериорните и екстериорни решения, свързани с модерност и стилност. Всъщност неръждаемата стомана се отличава с уникални технически характеристики, което важи и за всички останали материали. Онлайн запитване

Неръждаеми парапети


Надеждността и лесната поддръжка на изработените от нея парапети си остават две от най-важните изисквания за клиентите ни, поради което ние непрекъснато се стремим да ги улесняваме в тази насока. Много често хората имат колебания по отношение устойчивостта на предметите, изработени от този материал. Днес в домовете присъстват много такива, като например холни масички и барове. Ето защо това е повече от категорично доказателство, че материалът намира широко приложение и явно дава очакваните резултати. Неръждаемата стомана е сред онези материали, които позволяват направата на разнообразни решения в областта на дизайна. Това е добре дошло за всички, които искат да освежат дома си и да променят в положителна насока обстановката. Парапетите от неръждаема стомана са първата важна крачка за създаването на уникално обзавеждане.

               Неръждаеми парапети могат да се изработят не само от стомана, но също така и от комбинации между различни материали. Механичната обработка на материала има значение и за парапетите, ето защо трябва да се познава задълбочено. По принцип тя е сравнително трудна и изисква наличието на персонал с висока квалификация. Нашите специалисти са именно такива, ето защо без проблеми и на професионално ниво изпълняват служебните си ангажименти. С тяхна помощ изборът и поставянето на тези парапети е повече от лесно, като техният експлоатационен живот е изключително дълъг. Поради свойството им никога да не се покриват с ръжда, те са в състояние да издържат на резки промени в климатичните условия и да не променят първоначалното си състояние. Лесната им и почти ненужна поддръжка е основното предимство, с което тези парапети се характеризират. За други грижите са много повече, като например освежаване на лака или периодично пребоядисване. Начинът на съединяване на елементите е едно от важните обстоятелства, които имат значение за крайния и естетичен вид на парапетите. Това става чрез заваряване или в сглобка, като и двата варианта са широко използвани в нашия бранш. И при двата метода има специфични особености и изисквания.

               Ако неръждаеми парапети се изработват с метода на заваряване, по заварката до минимум трябва да се сведе възможността за появата на ръжда. Електро – дъговото заваряване в защитена газова среда на арон е едно добро решение. Друга опция е свързана с употребата на плазма, което от своя страна не допуска достъпа на въздух до заваряваните повърхности. Сглобката като начин на изделията обаче се налага все по-често в съвремието, защото е по-атрактивна и създава по-красиви решения. Гамата от сглобки като цяло е много широка, независимо дали се отнася за вътрешните или външни такива или пък разновидностите на тях самите. Тъй като не са ограничени по отношение на размера и модела, това прави възможно изработването на всички проекти по желание на клиентите. Ето защо наличието на такива парапети в дома е едно сериозно предимство, от което всеки трябва да се възползва. Продължителността на живота им е гарантирана за дълъг период от време.

Услуги