+359 876 55 03 93

Метални парапети

Начало  >  Метални парапети

Метални парапети намират широко приложение в обзавеждането на дома. Поради своите изключителни технически характеристики този модел експлоатационния живот при него продължава поне няколко десетилетия. За разлика от дървото или стъклото, които с течение на времето се увреждат, металът издържа на продължителни и интензивни натоварвания. Онлайн запитване

Метални парапетиТой рядко се влия от непрекъснато променящите се климатични условия. Именно поради тази причина е подходящ не само за вътрешни, но също така и за външни стълбища. Парапетите от метал осигуряват надеждно и безопасно ползване на стълбите, което пак се дължи на техните технически характеристики. Изработени от сигурни и надеждни материали, съораженията издържат на продължителен натиск. Независимо дали навън вали проливен дъжд или духа силен вятър, металът без проблеми запазва първоначалното си състояние и не се деформира. Това не може да се каже за голяма част от другите парапети, които често трябва да бъдат сменени с нови. Всъщност има още много други причини, поради които парапетите от метал са удачно решение.

               Функционалността, здравината и разнообразието при избора на метални парапети кара голяма част от клиентите ни да спират избора си върху този модел. Цената също е фактор с определящо значение, който е важен не само в нашия бранш. По-ниската парична стойност при парапети от метал се дължи на факта, че всички елементи при тях са заводски. За разлика от този модел, при дървото и кованото желязо нещата са различни. Въпреки че кованото желязо също е метал, той е много по-скъп от някои други модели. Декорирането на парапетите е присъщо най-вече за тези от метал – това е още една причина те да са масово предпочитани от клиентите. Не на последно място трябва да се спомене и закрепването – на него клиентите също обръщат специално внимание. Ако парапетите от метал са предназначени за ползване при вътрешните стълби, процедурата по закрепването най-често се извършва челно за плочата. Това се прави единствено с цел парапетите да не заемат прекалено много площ на стълбите. Тези съоражения трябва да се монтират така, че да не затрудняват придвижването на обитателите на дома по стълбите. В наши дни предвид високите съвременни изисквания за безопасност, метален парапет изглежда чудесно решение с много перспективи.

               При метални парапети могат да се използват и дистанционери, но това зависи напълно от личните предпочитания на клиентите. Също така от значение са ширината и дължината на стълбите, тъй като често поради малки размери употребата им е невъзможна. Друга опция за клиентите са изработените само от инокс с парапети, които освен това имат тръбен пълнеж две или три хоризонтални струни от тръби с диаметър по 16 мм. Този вариант е удачен, ето защо ние горещо го препоръчваме на всички свои клиенти. Разчитайки на натрупания през годините опит, специалистите ни с готовност изпълняват желанията на клиентите и монтират в домовете им качествени и надеждни парапети. Наред с дограмата и щорите, парапетите са сред най-важните аксесоари за дома. С тяхна помощ може да се създаде дълготраен комфорт и уют, което е основен приоритет на много хора. Металите са разнообразни по вид, но между тях има и много общи неща, което ги прави отличен избор.

Услуги