+359 876 55 03 93

Железни парапети

Начало  >  Железни парапети

Желязото е един от онези материали, които намират масово и широко приложение при производството на парапети. Като всеки друг метал, и този се характеризира с изключителна здравина и устойчивост. Това го прави надежден и сигурен избор за клиентите, които искат да имат в дома си само качествени и надеждни парапети. Онлайн запитване

Железни парапети


Желязото по принцип има дългогодишна употреба в сферата на строителството. Докато в миналото обаче се използва предимно за украса и декорация, в наши дни функциите и значението му са нараснали значително. Голяма част от жилищните и административни сгради имат парапети от желязо на своите външни или вътрешни стълби. Това е повече от убедително доказателство за надеждността на материала и ползите, които той носи. На първо място ползващите стълби хора получават сигурна и надеждна опора, а това е от огромно значение за всички трудно подвижни мъже и жени. Не на последно по важност място обаче е фактът, свързан с чисто декоративните функции на желязото.


    Всички железни парапети са в състояние коренно да преобразят облика на дадена сграда в положителна насока, независимо дали по отношение на външното или вътрешно обзавеждане. В сравнение с много други материали като дърво и стъкло, желязото се характеризира със здравина и висок процент устойчивост. То често остава незасегнато от вредните влияния на атмосферните условия или големите количества прах. Те могат да доведат до появата на драскотини и увреждания в повърхностите с траен характер. Прах се натрупва и в разстоянието между железните орнаменти, които често фигурират в балконските парапети. Те обаче могат да се почистят лесно, без да нанесат сериозни поражения на материала и отделните елементи на парапета като ръкохватки и сглобки. Освен всички изброени до момента предимства на този материал, той може да се боядиса в широка и богата гама от цветове. Това е още една възможност за клиентите, които търсят по-нестандартни и атрактивни решения за обзавеждането. Ние предлагаме най-различни варианти, всеки един от които е в по-малка или по-голяма степен подходящ за особеностите на дома. Парапетите са сред онези продукти, които имат решаващо значение за дълготрайния комфорт и уют. Заедно с дограмата и щорите, те са неделима част от постигането на стилност и елегантност.


   Железни парапети могат да се монтират на стълбите на много къщи или обществени сгради, където нуждата от безопасност при ползване на стъпалата е едно от основните изисквания в наши дни. Поради тази причина парапетите дори често се боядисват в цветове, които са коренно различни в сравнение с тоновете на околната обстановка. По този начин се търси изпъкване и категорично подчертаване на важното предназначение, което парапетите по принцип изпълняват. Независимо дали са изработени от желязо или някакъв друг метал, те трябва да са достатъчно надеждни и безопасни за хората. Ние монтираме качествени железни парапети, които се характеризират с дълъг живот и надеждност. Не на последно по важност място продуктите ни се продават на напълно достъпни за клиентите цени. Като истински професионалисти с богат опит, ние можем да намерим оптималния баланс между високо качество и достъпна цена. Ето защо клиентите ни винаги са доволни от направените за дома поръчки.

Услуги