+359 876 55 03 93

Вътрешни стълби

Начало  >  Вътрешни стълби

Много домове в наши дни разполагат с вътрешни стълби, които да служат като свръзка между етажите. Това в пълна степен се отнася за къщите, които са на повече от един етаж. Не е достатъчно обаче единствено наличието на стълби. Онлайн запитване

Вътрешни стълбиДалеч по-важно е те да са с високо качество и надеждност, така че да осигуряват безопасното слизане и качване на ползващите ги хора. За да бъдат качествени такива стълби, е много важно те да са изработени от сигурни и трайни материали. Такъв е например желязото или алуминият, които са два от най-често използваните метали в сферата на съвременното строителство. И двата варианта имат много предимства, което ги прави отличен избор за вътрешното обзавеждане на дома. Тези стълби се характеризират с продължителен живот на експлоатация и освен това не са опасни при употреба. Това обаче не може да се каже за някои други модели стълби, които са гладки и в резултат на това има опасност от падане и нараняване.

               Често поставянето на вътрешните стълби може да бъде и с цел декоративни функции. Обикновено в такива случаи предпочитанията спират върху стъклото или дървото, а често на комбинацията от тези два материала. Ние предлагаме монтирането на стълби от вътрешен тип в голямо разнообразие, поради което всички клиенти могат да намерят най-доброто индивидуално решение. Никога не е лесно да се създаде комфортна и уютна обстановка в дома, която да се задържи достатъчно дълго време. Ето защо при монтажа на стълби за вътрешната част се налага проучване на различните предложения и дори да се прибегне до съвети и консултации със специалисти. Нашите са на разположение на всички, които поради една или друга причина имат затруднения и колебания и не могат да се ориентират при избора. Всъщност днес пазарът  за стълби от вътрешен тип непрекъснато предлага нови варианти, ето защо голяма част от клиентите се нуждаят от повече време за избор. Предлаганите от нас стълби са с доказано качество, което ги прави подходящи за абсолютно всеки дом. Независимо дали клиентите живеят в апартамент или къща, при наличието на висококачествени вътрешни стълби обстановката коренно се променя в положителна насока за кратък период от време.

               Изборът на вътрешни стълби не на последно място трябва да е съобразен и с разположението на стаите в дома. Много е важно те да допълват, а не да конрастрират на околната обстановка. За тази цел е от значение да се изберат тонове, които да са близки до цветовете и на останалите неща в стаята. Има различни варианти, с които стълбите могат да се декорират. Например много популярни са орнаментите в геометрични мотиви, които много често се срещат  и при парапетите. Орнаментите несъмнено придават повече колорит, но също така събират големи количества прах. Попаднал в пространството между орнаментите, прахът често е труден за почистване. Това обаче в никакъв случай не намалява предимствата на този избор, който е предпочитан от голяма част от клиентите. Вътрешните стълби могат да са и стъклени, което определено е добро и удачно решение. С него подобряването на интериора се постига по забележителен начин.

               

Услуги