+359 876 55 03 93

Вътрешни парапети

Начало  >  Вътрешни парапети

Поставянето на вътрешни парапети в дома е една от опциите, които нашите клиенти избират много често. Това се дължи на факта, че търсят начини да осигурят повече безопасност за тях и членовете на семейството. Онлайн запитване

Вътрешни парапетиНаличието на качествен и надежден парапет е сигурна крачка не само към безопасното използване на стълбите, но също така към създаването на дълготраен комфорт и уют. Както подсказва наименованието на тези парапети, те са предназначени за поставяне на вътрешните стълбища. Ето защо трябва не само да се прецени добре размерът на помещението, но също така и да се извърши предварителен оглед. Само по този начин стават ясни редица детайли, които имат значение в хода на работния процес. Трябва непременно да се отчетат и някои важни изисквания към стълбите във вътрешната част, без които практически става невъзможно поставянето на надежден парапет. Нашите специалисти са добре запознати с тънкостите в тази сфера и поради това се справят със задълженията си лесно и професионално.

               Различните комбинации от метал и стъкло са често предпочитан избор за вътрешни парапети. Те фигурират в обзавеждането на голяма част от съвременните домове. По своята същност това са освежаващи конструкции, които способстват за подобряването на обзавеждането и правят дома изключително комфортно място за живеене. Закаленото многослойно стъкло и металните части от полирана стомана са материалите, от които често се изработват стълбите. Ето защо в зависимост от конструкцията, трябва да се избере и възможно най-подходящият парапет. В много случаи стъклото може да се замени и от друг материал – всичко опира до личните вкусове и предпочитания на клиентите. Например в класическите интериорни решения се предпочитат метални стълби и съответно такива парапети, защото декоративните елементи от ковано желязо са много подходящи. Вътрешните стълби могат да причинят много проблеми за обитателите на дома, ако за тях не се полагат определени грижи и поддръжка. Често те проскърцват, което до голяма степен се дължи на лошото поддържане, макар че понякога няма основателна причина за появата на такъв признак. Всъщност този проблем не е неразрешим – просто трябва да се затегнат връзките или да се поставят допълнителни укрепващи елементи. Ние предлагаме и двете алтернативи за своите клиенти.

               Ако се планира поставянето на вътрешни парапети при каменни стълби, също има някои особености. Носещата конструкция при подобен вид стълбище трябва да е изключително здрава – например от стабилен стоманобетон. Що се отнася до стъпалата, те трябва да стъпват на страници от стоманени профили. Когато се допълнят с красив и елегантен парапет от метал, подобен вид стълби изглеждат стилно и елегантно. Това са само малка част от вариантите, които ние предлагаме на своите клиенти. Всички те могат подробно да се информират за нашите продукти от страниците на сайта ни, където винаги има актуална информация. Що се отнася до цените на вътрешните парапети, те са различни в зависимост от материала и размера си. Паричните стойности обаче са напълно приемливи предвид техническите положителни характеристики, които парапетите притежават. Като добри специалисти в бранша, ние можем да намерим отличния баланс между високото качество и надеждност и достъпната цена. Това е възможност, която клиентите не бива да пропускат.

Услуги